КУРСЕВИ

21 - годишна традиција во организација на курсеви по германски јазик за сите возрасти во групи или индивидуално

БИБЛИОТЕКА

Станете член на нашата библиотека во која ќе можете да изберете книги и ресурси за што подобро изучување на германскиот јазик

ПРЕВОДИ

ЦГЈ „Илиеви“ има 25-годишно искуство со преводи на документи од германски јазик на македонски и обратно

Image

Зошто ЦГЈ Илиеви?

Ние сме првото отворено приватно училиште во Битола, кое од своето формирање во 1998 година е фокусирано исклучиво на изучувањето на германскиот јазик.

  • високо квалитетна настава со најнови интерактивни методи
  • позитивен пристап и позитивна атмосфера
  • подготовка за меѓународно признаени испити

ONLINE КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

ONLINE КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Имате потреба да го научите германскиот јазик но Вашето работно време или работни обврски не ви дозволуваат да го направите тоа? Ние ви нудиме решени за ONLINE курсеви по германски јазик според вашите потреби каде и да сте и во било кое време. Одберете термин и време и вашето учење на германскиот јазик може да започне.

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТЕН ЧАС НА +389 76 283 070

Контакт податоци

Климент Охридски 35/3 7000 Битола

+389 47 221-336
+389 75 283 070

kontakt@cgjilievi.com